Kurjailma festival tuleb taas

Silja Vilbu
Copy
Zetode albumi «Traadilda» esitlustuur Sargvere mõisas oli eelmisel sügisel üks Kurjailma festivali ajal toimunud üritustest.
Zetode albumi «Traadilda» esitlustuur Sargvere mõisas oli eelmisel sügisel üks Kurjailma festivali ajal toimunud üritustest. Foto: Dmitri Kotjuh

Suvi on küll alles poole peal, kuid kultuuriinimesed teevad juba ettevalmistusi sügiseks. Septembris stardib juba teist aastat järjest kuu aega vältav Kurjailma festival, mille eesmärk on ka sügisel turiste Järvamaale meelitada.

«Kurjailma festival soovib suvehooaega pikendada ja pakkuda toredaid elamusi septembris, kus ilmad kisuvad jahedamaks, aga tegelikult on siis veel täiesti mõnus ringi sõita ja erilisi elamusi kogeda,» kirjeldas Kurjailma festivali kõneisik ja MTÜ Järva Arengu Partnerid konsultant Sille Pudel.

Ta lisas, et Kurjailma festivali nime mõtles välja Järvamaa arenduskeskuse turismikonsultant Piret Sihver ja see tuli Eesti oma kultuurist: Kured läinud, kurjad ilmad. Haned läinud, hallad taga. Luiged läinud, lumi maas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles