Maakonna auväärseim tunnustus läheb Mati Hõbemäele

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Hõbemägi koos Jaak Aaviksoo auto ette jäänud karu topisega.
Mati Hõbemägi koos Jaak Aaviksoo auto ette jäänud karu topisega. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva maavanem Tiina Oraste ja Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Aivo Prüssel autasustavad 23. veebruaril Paide kultuurikeskuses Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud kontsertaktusel maakonna kõrgeima autasu, Järvamaa Vapimärgiga ettevõtjat, looduse sõpra ja Imavere vallavolikogu esimeest Mati Hõbemäge.

Hõbemäe kandidatuuri üles seadnud Imavere vallavanem Jüri Ellram tõstis esile, et turismi ja jahindusega tegelev Hõbemägi annab kohalikele elanikele tööd ja on kogu maakonnale tuntust toonud maailma eri paigus. «Ta kaasab oma tegevustesse noori, pakkudes neile tööd ja õpetades neid käituma keskkonnasõbralikult,» selgitas Ellram.
Ellram tõstis veel esile Mati Hõbemäe panust Imavere lasteiaia tegemistesse.


Vapimärgile kandideeris tänavu neli inimest.
Järvamaa Vapimärki antakse välja alates 1998. aastast. Järvamaa Vapimärk on asutatud maakonnale osutatud teenete tunnustamiseks ja see on maakonna kõrgeim autasu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles