Kokk ei mäleta, millal ta viimati sõi

Copy
Kui Dan Adusoo parasjagu köögis ei askelda, veedab ta vaba aega. Seda teeb ta aga siiski toitu valmistades või uusi retsepte katsetades.
Kui Dan Adusoo parasjagu köögis ei askelda, veedab ta vaba aega. Seda teeb ta aga siiski toitu valmistades või uusi retsepte katsetades. Foto: Dmitri Kotjuh

On öeldud, et kingsepal on ikka kingad katki. Umbes samamoodi on ka selle loo peategelase, Dan Adusooga.

Paide Vallimäel asuv suverestoran Ajastute Toidud kostitab külastajaid selliste põnevate roogadega nagu Muinasaeg, Orduaeg, Okupatsioonide Aeg ja Tsaariaeg. Nende nimede taga peidavad end aga hõrgutavad ajastute toidud, mis valmivad restorani peakoka Dan Adusoo käe all.

Adusoo on noormees, kes unistas saada kokaks juba varajases nooruses. «Ma mäletan, et kui päris väike olin, soovisin ka politseinikuks saada, kuid mida vanemaks sain, seda kindlamalt ma end kokana ette kujutasin,» selgitas Adusoo.

Tagasi üles