Suvevolle täitis võrkpallielamustega kaheksa teisipäeva

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Suvevolle Paide etappide parimad naised ja mehed: (vasakult) Epp Sepp (2. koht), Mari Tool (1. koht), Krislin Virkoja (3. koht), Sander Perillus (2. koht), Ilmar Mõttus (1. koht), Eduard Mäits (3. koht) ja võitjatele pallid kinkinud ettevõtte Pigipada juht Marek Koit.
Suvevolle Paide etappide parimad naised ja mehed: (vasakult) Epp Sepp (2. koht), Mari Tool (1. koht), Krislin Virkoja (3. koht), Sander Perillus (2. koht), Ilmar Mõttus (1. koht), Eduard Mäits (3. koht) ja võitjatele pallid kinkinud ettevõtte Pigipada juht Marek Koit. Foto: Kadri Toom

Möödunud teisipäeva õhtul Paide rannaspordikeskuses lõppenud kaheksast osavõistlusest koosnenud üle-eestiline Suvevolle turniir tõi liivale rannavõrkpalli mängima kokku 46 meest ja 40 naist, kellest mitmed osalesid igal teisipäeval.

«Täitsa paras ports osalejaid,» sõnas Paide turniiri peakorraldaja Piret Reinfeld, kes lisaks osalejate arvule jäi väga rahule ka ilmadega. «Kui pole rannailma, ei taheta ju ka randa tulla. Ilusad ilmad tagasid, et need, kes tulid, said sportlikku õhtut nautida. Vaid ühel korral karastas meid tugev paaritunnine hoovihm, kuid ilm oli ka sel korral soe ja õhtu lõppes ikkagi päiksepaistega,» rääkis ta.

Reinfeld selgitas, et igal etapil moodustati võistkonnad kohapeal tasemetabeli alusel – nii on Suvevolle turniiril aastaid tavaks olnud. «Nii said külg külje kõrval mängida kogenud ja alles esimesi võrkpallikatsetusi tegevad mängijad. Kõrvalt vaadates oli selgelt näha, kuidas turniiri algul arglikult mänginud noored iga etapiga üha julgemaks ja osavamaks muutusid,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles