Petankimängijad said võistlustega ühele poole

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Esimestena suvistest seeriavõistlustest said mängud läbi Järvamaa petanki seeriavõistlusel.

Viimane etapp peeti Väätsa järve ääres, kus selgitati välja nii viimase etapi parimad kui ka üldvõitjad.

Etapivõidu napsas omale võistkond Veroonika, kus mängisid Veroonika Saar, Robin Randrüüt ja Vahur Raudsepp. Teine koht läks võistkond Liisale, kus mängisid Liisa Gritšenko, Ain Tamme ja Kalev Lillepea. Kolmanda koha kindlustasid omale võistkond Anne koosseisus: Mati Tapo, Anne ja Vallo Sillamaa.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko selgitas, et üldarvestuses läks arvesse viiest etapist neli parimat tulemust ja 109 punktiga kindlustasid omale esikoha Liisa Gritšenko, Ain Tamme ja Kalev Lillepea. Tänu viimase etapi võidule tõusid neljandalt kohalt teiseks 105 punktiga Veroonika Saar, Robin Randrüüt ja Vahur Raudsepp. Vaid ühepunktilise kaotusega pidid kolmanda kohaga leppima Anneli Suits, Enn Lehtpuu ja Ain Vilismäe, kes kogusid 104 punkti. Ka neljas koht jäi vaid ühe punkti kaugusele, lõpetades tulemusega 103 punkti ja võistkond mängis koosseisus: Triin Randväli, Erki ja Egert Valdmaa.

Viieetapilisel seeriavõistlusel osales 39 petankimängijat- maist juuli lõpuni mängiti nii Roosna-Allikul, Paides, Kärus, Türil ja ka Väätsal.

Gritšenko ütles tänusõnad edasi võistlusi vabatahtlikult abistanud rajameistritele ja kohtunikele. „Samuti suured tänud Kalev Lillepeale, kes meisterdas puidust auhinnad - toolid, kandilised kuubikud, lõikelauad, petanki tulemuste lauad jne. Lisaks toetas Paide kunstikool meie osalejaid auhindadega, neilegi suured tänud. Kõige suurema kõhutäie andis loosiauhindadesse siiski BBQ Labor, kus pakutakse eriti maitsvaid lihatooteid.”

Kuuliveeretajatele teadmiseks, et endiselt on käimas Järvamaa esivõistlused petankis. Teine osavõistlus peetakse seal 22. augustil Käru põhikooli staadionil ja kolmas etapp 5. septembril Roosna-Alliku põhikooli staadionil.

Samuti jätkuvad suvised seeriavõistlused tänavakorvpallurite, maastikujalgratturite ja kettagolfimängijate jaoks.

Nii toimub tänavakorvpallisarja „Paide Suvi 2021” kolmas etapp laupäeval Paide Lai tn 33 välisväljakutel. Noored alustavad kell 16 ja mehed 18.15. Naised seekord ei mängi.

Järvamaa rattakrossi seeriavõistlus viib pühapäeval Järva-Jaani ning Järvamaa discgolfi seeriavõistlus sai läbi kesknädalal Metsajõel. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles