Imaveres käis amfetamiiniäri

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi kohtumajas süüdi mõistetud mees käitles vähemalt 444 grammi amfetamiini. Pildil hašiš, amfetamiin, metüleendioksümetamfetamiin, kokaiin ja marihuaana.
Viljandi kohtumajas süüdi mõistetud mees käitles vähemalt 444 grammi amfetamiini. Pildil hašiš, amfetamiin, metüleendioksümetamfetamiin, kokaiin ja marihuaana. Foto: Peeter Langovits (Postimees)

Juuli alguses mõisteti Viljandi kohtumajas süüdi mees, kes möödunud aasta jooksul oli käidelnud vähemalt 444 grammi amfetamiini. Karistuseks määrati talle kolm aastat vangistust, mis läheb täitmisele tingimisi.

9. juulil Viljandi kohtumajas peetud istungil mõisteti suure koguse narkootilise ja psühho­troopse aine ebaseaduslikus käitlemises süüdi 38-aastane Aare Saar. Ta oli möödunud aasta jooksul Viljandi- ja Järvamaa eri paigus ebaseaduslikult edasi andnud vähemalt 444 grammi amfetamiini.

Kohtu materjalides on kirjas, et seda, millal, kus ja kellelt Saar narkootikumid oli hankinud, ei õnnestunud selgeks teha, kuid neid andis ta edasi kümnel korral mullu 23. aprillist 4. juunini. Päri külas Lennuvälja bussipeatuse läheduses oli tal peidik, millest ta andis vähemalt 50 grammi amfetamiini. Üleandmispaikadena on kolmel korral kirjas Imavere ja Mustla ning koht Uusna lähedal. Enamasti oli üleantud kogus suur, vähemalt 50 grammi. Kõige vähem andis ta korraga edasi 6 grammi amfetamiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles