Koroonapass jätab kultuuriakna avatuks

Copy
Märtsi algul vaktsineerisid arstikeskuse Qvalitas töötajad Paide muusika- ja teatrimajas eesliinitöötajaid. Pool aastat hiljem pääsevad sinna majja kultuurielu nautima üksnes need täiskasvanud, kes on oma sutsakad õlga saanud.
Märtsi algul vaktsineerisid arstikeskuse Qvalitas töötajad Paide muusika- ja teatrimajas eesliinitöötajaid. Pool aastat hiljem pääsevad sinna majja kultuurielu nautima üksnes need täiskasvanud, kes on oma sutsakad õlga saanud. Foto: Dmitri Kotjuh

Vabariigi valitsus kehtestas piirangud, mille järgi võib alates 2. augustist siseruumides toimuvatel üritustel ja tegevustes, kus nakkusohutuse kontrolli ei toimu, osaleda kuni 500 ja väljas kuni 1500 inimest. Alates 9. augustist on sisetingimustes toimuvatel kontrollita üritustel ja tegevustes lubatud kuni 50 ning õues kuni sada osalejat.

Järva Teataja uuris, kuidas on üritustega Järvamaal ning milline on lähitulevik.

Paide muusika- ja teatrimaja direktor Martha-Beryl Grauberg ütles, et kolmas laine on praegust nakatumise trendi arvestades paratamatus. «See on uus maailm, milles me elame, ning me peame sellega oma tegevusi planeerides arvestama. Juba kaks aastat oleme oma tööd pidevalt ümber korraldanud ja kiire kohanemisvõime on märksõnaks ka algaval hooajal,» ütles Grauberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles