Sportlased tegid Lätis tegusid

Kuido Saarpuu
Copy
Koerust pärit noor kuulitõukaja Andri Matrov (paremal, pildil koos treener Ants Kiisaga) on järjepanu oma tulemusi parandanud. Selle tasuks tuli lõppenud Balti meistrivõistlustelt ka uus isiklik rekord ja kuldmedal U18 vanuseklassi noormeeste kuulitõukes.
Koerust pärit noor kuulitõukaja Andri Matrov (paremal, pildil koos treener Ants Kiisaga) on järjepanu oma tulemusi parandanud. Selle tasuks tuli lõppenud Balti meistrivõistlustelt ka uus isiklik rekord ja kuldmedal U18 vanuseklassi noormeeste kuulitõukes. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel peeti Lätis Ogres U18 ja U20 vanuseklasside Balti võistkondlikke meistrivõistlusi. Võistlemas olid ka Järvamaa taustaga kergejõustiklased.

Eestit esindas meistrivõistlustel kahe vanuseklassi peale sajaliikmeline koondis, teiste seas ka U18 vanuseklassi noormeeste kuulitõukes Koerust pärit Andri Matrov, U20 vanuseklassis noormeeste kõrgushüppes Türi vallast pärit Markus Anvelt ja neidude odaviskes Paide taustaga Emili Liis Osula.

U20 vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel 2.02ga teise koha saanud ja karikavõistlustel meestest 1.99ga viies olnud kultuuri- ja spordiklubi Alem esindaja Markus Anvelt sai Balti võistkondlikel meistrivõistlustel kirja tulemuse 1.98. Selle hüppas ta esimesel katsel ning sai tasuks esikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles