Värskeid näitlejaid paelub vabakutselise põli

Urmas Glase
Copy
Viljandi kultuuriakadeemia lõptasid näitlejana kolm Järvamaa juurtega noort: Miika Pihlak (vasakult), Elis Järvsoo ja Elise Pottmann.
Viljandi kultuuriakadeemia lõptasid näitlejana kolm Järvamaa juurtega noort: Miika Pihlak (vasakult), Elis Järvsoo ja Elise Pottmann. Foto: Urmas Glase

Järvamaa on andnud teatrilavale, filmilinale ja teleekraanile hulga nimekaid näitlejaid – Paidest on pärit Ita Ever ja Eve Kivi, Koerust Lembit Ulfsak ja Türilt Mati Klooren, kui nimetada esimesena pähe tulnud nimesid. Andku teised mainimata jätmise andeks. Enne jaanipäeva Viljandi kultuuriakadeemia 13. lennu lõpetanud 11 värske näitleja seas on tervelt kolm Järvamaalt pärit noort, kellel tulevik alles ees – Miika Pihlak, Elis Järvsoo ja Elise Pottmann. Saame nendega tuttavaks.

Koroonaajal jäid lavastused seisma ning diplomifilmini jõuda oli kursusele osa pikast protsessist – võtted algasid veebruaris Vääna-Jõesuus mere ääres ja said jaaniks Järvamaal Norra mõisas ühele poole, vaatamisküpseks saab film aga alles augusti lõpuks.

Türilt pärit Elis Järvsoo sõnul andis kursusekaaslasest režissööri Mihkel Kuuse kontseptsiooni järgi valmiv diplomifilm lennule võimaluse veel ühiselt midagi ette võtta ja ennast koos jäädvustada. Kui alguses jäi iga noor näitleja pilti üksi ja oma iseloomujoontega, siis Norra mõisas oli kogu grupp koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles