Jätkusid suvised tänavakorvpalli seeriavõistlused

Kuido Saarpuu
Copy

Laupäeva õhtul toimus tänavakorvpallisarja „Paide Suvi 2021” järjekordne etapp. Algselt pidid korvpallurid mängima Laia tänava korvpalliväljakutel, kuid et ilm olid pallimängudeks kehv, koliti mängudega Paide E-Piim spordihalli.

Tänavakorvpallisarja korraldaja Viljar Pennert sõnas, et sarja kolmandal osavõistlusel osales tavapärasest selgelt vähem osalejaid. „Ilmselt on need suve keskpaiga mõjud,” pakkus ta.

Noorte ja naiste arvestuses osales kokku 25 mängijat ja omavahel mängiti vanuseklasse läbisegi.

Vaprad naised võistkonnast Siilikesed said KK7 U16 ja U13 poiste vastu kuuest mängust neli võitu. „Nende motivatsioon Tallinnast mängima tulla oli ettevalmistus sügisel algavaks naiste korvpalli esiliigaks,” selgitas Viljar Pennert. „U16 poisid mängisid ka omavahel ja U13 poistega.”

Poisid U11 arvestuses olid külalisteks Haljala poisid kahe võistkonnaga. Haljala Sinised võitsid kõik viis mängu, Haljala Valged said ühe ja KK7 U11 samuti ühe võidu.

Meeste arvestuses oli kohal neli võistkonda ja teistest oli peajagu üle Rapla x Viljandi (koosseisus: Jürgen Laars, Martin Oksa ja Raiko Kurisoo), kes võitsid kindlalt kõik viis mängu ja enamustes neist jõudsid võitu tähistava 21 punktini. Teise koha sai kolme võiduga KK7 (Erjo Paris, Karl Kase, Viljar Pennert). Pingelises kolmanda koha mängus alistas Väikese Muti Koobas (Karl Jakobson, Markus Salum, Kevin Wirth) võistkonna Esimest Korda (Martin Kivimäe, Robin Kirss, Ats Tikka, Christer Põder). See oli noortele Väikese Muti Koobas poistele esimene kord kolme parema sekka jõuda. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles