Pärnu–Rakvere maanteelt leiti kunsti täis kohvrid

Kuido Saarpuu
Copy
Paide politseijaoskonna korrakaitseametnik Raimond Innos näitab Pärnu–Rakvere maanteelt leitud suurte reisikohvrite ja kilekoti sisu. Peale jalanõude avastasid politseinikud neist ka mitu maali.
Paide politseijaoskonna korrakaitseametnik Raimond Innos näitab Pärnu–Rakvere maanteelt leitud suurte reisikohvrite ja kilekoti sisu. Peale jalanõude avastasid politseinikud neist ka mitu maali. Foto: Dmitri Kotjuh

Kolm jalgratast, kaks nutitelefoni, üks kaasaskantav kõlar ja kõrvaklapid, naisterõivad, raamat ja padi – nõnda võiks lühidalt kokku võtta Paide politseimajja jõudnud leitud asjade nimekirja. Kuid see pole veel kõik.

Kentsaka sisuga kohvrid

Järgmisena toob Paide politseijaoskonna korrakaitseametnik Raimond Innos lagedale kaks suurt kohvrit ja pealt kinni seotud mahuka kilekoti. Kui kilekott sisaldab rõivaid ja jalanõusid (täpsemalt oli seal paar kummikuid ja poolsaapaid, 13 paari eri suuruses naiste ja kuus paari laste jalanõusid – toim), üks kohvritest väiksemaid kotte-kohvreid, siis teine kohver on täis kunstikraami. Küll on seal puitraame ja raamitud maale, küll mitmesuguseid tikandeid. Asjad on leitud Pärnu–Rakvere maantee äärest ja siiani pole keegi nende vastu huvi tundnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles