Väljakuperemehed ei lasknud Paide Linnameeskonnal võimutseda

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide linnameeskond - Pärnu Vaprus 2:1
Paide linnameeskond - Pärnu Vaprus 2:1 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna Pärnu rannastaadionil toimunud Premium liiga mängus Paide Linnameeskonna ja Pärnu JK Vapruse vahel ei lasknud pärnulased külalistel võidupunktidega lahkuda. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga.

Esimene poolaeg kulges väravateta ehkki Paide survestas nagu jaksas. Võimalusi oli mõlemal meeskonnal, kuid realiseerida ei suutnud neid kumbki pool.

Teise poolaja algul 56 minutil kasutas Pärnu Vapruse mängija Anton Krutogolov siiski segaduse Paide kaitse leeris ära ning viis Pärnu 1:0 juhtima.

See oli Paidele nagu härja punase rätikuga ärritamine, sest koheselt panid nad omalt poolt surve peale, mis viis sihini alles 70. minutil kui Andre Frolov pääses Joseph Saliste antud söödust löögile ning viigistas seisu.

Edasi kulges mäng küll Paide Linnameeskonna domineerimisel, kuid Pärnu Vapruse kaitse pidas kindlalt ning nii lõppeski mäng viigiga.

Hetkel on Paide Linnameeskond Premium liigas 40 punktiga kolmandal kohal. Neid jälitav sama kohtumiste arvuga Nõmme Kalju jääb kaheksa punkti kaugusele. Tallinna FC Floral on samuti 40 punkti nagu Paidelgi, kuid neil on mängitud kolm kohtumist vähem kui Paidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles