Arvamusfestivalilt lahkunud endist rahvastikuministrit seiras karu (1)

Urmas Glase
Copy
13 aastat tagasi oli Järva Teatajal põhjust kirjutada karust, kes oli jäänud toonase kaitseministri Jaak Aaviksoo auto ette ning leidis avarii tagajärjel oma õnnetu otsa. Temast sai kuulus topis.
13 aastat tagasi oli Järva Teatajal põhjust kirjutada karust, kes oli jäänud toonase kaitseministri Jaak Aaviksoo auto ette ning leidis avarii tagajärjel oma õnnetu otsa. Temast sai kuulus topis. Foto: Tiit Reinberg

Endine rahvastikuminister Riina Solman tegi eile sotsiaalmeediasse postituse, kus teatas, et kohtas arvamusfestivalilt ära sõites Järvamaal maantee kraavis karu, kes patseeris üsna lähedal kohale, kus Solman viibis 2008. aastal toonase kaitseministri Jaak Aaviksooga samas autos, millega kokkupõrganud mesikäpp kaotas elu.

Endine rahvastikuminister Riina Solman alustas teekonda Paidest arvamusfestivalilt koos Isamaa erakonna meedianõuniku Ines Vapperiga, kui märkas maantee ääres metsa piiril uitavat karu ja naised keerasid auto ringi, et metsalist lähemalt vaadata.

"Linnalastel muidugi uudishimu nii suur, et keerasime lausa tagasi, et karu veelkord näha. Karu oli samuti uudishimulik ja julge. Vaatas rahulikult, kuni me ükskord saime kaameraga kohtumise jäädvustatud. Alles siis läks metsa, kui teised autod ka ümber keerasid ja teda vaatama tulid. Paljude tulede vilkumine talle ei sobinud, aga võsa vahelt vaatas ta meid ikka edasi," muljetas minister Facebooki konto ajajoonel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles