Aravete võistlusel võib selguda tänavuse Talendid Rajale üldvõitja

Maarja Ilves
, reporter
Copy
Tabasalu EMV II 2021.
Tabasalu EMV II 2021. Foto: Tõnis Krikk

Populaarse laste hobikardisarja Talendid Rajale 2021 kuue-etapilise hooaja eelviimane võistlus sõidetakse sel kolmapäeval esmakordselt Aravete kardirajal. Hea õnne korral võib sari juba kolmapäeval saada endale üheksanda üldvõitja.

Aravete kardirada võõrustab Talendid Rajale võistlussarja esmakordselt. Tegemist on valdava osa Eesti meistrivõistlustel osalevate tippkardisõitjate lemmikrajaga, kus esinevad rajaelemendid on ühtlasi nii oskusi nõudvad kui naudingut pakkuvad. Ajalooliselt on Aravete võistlusel selgunud mitmed Eesti meistrid, tänavu võib asjaolude kokkulangemisel selguda seal talendisarja üldvõitja.

Aravete kardiraja lisandumine sarja kalendrisse on olnud kauaoodatud võimalus. "Sarja läbiviijatena otsime pidevalt uusi võistluspaiku, et sõitjad saaksid end proovile panna võimalikult erinevatel radadel. Õnneks on viimaste aastatega tekkinud nii Rapla kui Aravete radadele võimekus talendisarja võistlusi läbi viia ning oleme olnud usinad sellest võimalusest kinni haarama. Sarnaselt teiste radadega oleme ka siin leidnud suurepärase kolmepoolse koostöövormi Järva valla, rajahaldaja ja sarja promootori vahel," kommenteerib uute radade lisandumist kalendrisse sarja korraldaja Martin Harak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles