Paide Teater hooaja avab kolm tasuta etendust

Urmas Glase
Copy
Külalisetendajate Siim Tõniste ja Üüve-Lydia Toompere lavastust "supersocial" näeb Paides kolm korda tasuta.
Külalisetendajate Siim Tõniste ja Üüve-Lydia Toompere lavastust "supersocial" näeb Paides kolm korda tasuta. Foto: Alan Proosa

Paide Teatril kutsub neljanda hooaja alguses inimesi külalisetendajate Siim Tõniste ja Üüve-Lydia Toompere lavastuse "supersocial" tasuta etendustele, mis toimuvad 25.-27. august Paides.

Kui maikuus uurisid etenduskunstnikud Tõniste ja Toompere koos Paide inimestega seda, mille üle paidekad uhkust tunnevad ja sellest uurimusest valmist näitus "Uhkusasi", siis augustikuu lõpus tulevad nad Paidesse Kanuti Gildi Saali kaasproduktsioonis lavastusega "supersocial".

"See on osalusteatri ja sotsiaalse koreograafia lavastus, mis vaatleb, kuidas mõjutab sotsiaalne keskkond vaba arvamuse kujunemist ja sellele kindlaksjäämist. Kas meie põhimõtted jäävad vankumatuks ka sotsiaalse surve all või mitte? Kas me arvame kodus teki all sama, mida suuremas grupis või kogukonnas? Kas ja kuidas toimib see füüsiliselt distantsilt? Mille nimel tasub teha kompromisse ja milline on demokraatia tervis laiemalt? küsis Paide Teatri juht Harri Ausmaa läkitatud teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles