Teele Tali ja Risto Iljas annavad Paide keskväljakul suvekontserdi

Maarja Ilves
, reporter
Copy
Teele Tali ja Risto Iljas.
Teele Tali ja Risto Iljas. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 19. augustil toimub Paide keskväljakul viimane suvekontsert. Üles astuvad lauluõpetaja Teele Tali ning pianist Risto Iljas.

Teele ja Risto on mõlemad tegevad Paide ja Järvamaa muusikakoolides. Muusikalise duo repertuaaris on nii omaloomingut kui ka muusikat teistelt Eesti autoritelt.

„Ehime ennast peamiselt võõraste sulgedega ja esitame meie silmis absoluutse paremiku eesti muusika varamust. Aga saab kuulata ka originaalloomingut. Esitusele tuleb nii Risto kirjutatud "Sind ma tahan armastada" kui ka minu enda kirjutatud lugu. Esitame nii pop-rocki, jazzi kui ka ambienti. Peamiselt oleme laval Ristoga kahekesi, aga mõneks loos liitub ka kitarriga Laur Uusberg,“ rääkis Teele Tali.

Viimati suurem esinemine kollektiivil oli Aganikufestivalil Oisus.

Teele Tali on laulja ja lauluõpetaja, kes valdab erinevaid laulustiile. Oma teadmised ja oskused on ta omandanud TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ning Ameerika Ühendriikides Charlestoni kolledžis. Hetkel töötab ta Paide Muusikakoolis ja Paide Gümnaasiumis muusika- ja lauluõpetajana.

Risto Iljas on klaverimängija ja helilooja. Ta on õppinud G. Otsa muusikakoolis jazzklaverit ja Eesti Muusika ja Teatriakadeemias elektroonilist muusikat. Hetkel töötab Paide ja Koeru muusikakoolis kontsertmeistrina ja vabal ajal tegeleb heliloominguga.

Kontsert kuulub ruumieksperimendi PaideWay kultuuriprogrammi ning on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles