Türi vallavolikogu hakkab uurima vallajuhtide ja lastekaitsetöötaja tegevust (2)

Tiit Reinberg
Copy
Neli aastat tagasi ulatas Türi vallavolikogu esimes Andrus Eensoo Pipi-Liis Siemannile lillekimbu pärast seda, kui volikogu oli valinud ta vallavanemaks. Nüüd hakkab Eensoo uurima vallavalitsuse tegevust.
Neli aastat tagasi ulatas Türi vallavolikogu esimes Andrus Eensoo Pipi-Liis Siemannile lillekimbu pärast seda, kui volikogu oli valinud ta vallavanemaks. Nüüd hakkab Eensoo uurima vallavalitsuse tegevust. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna toimus Türi vallavolikogu erakorraline istung, kus volinikud moodustasid uurimiskomisjoni Türi vallajuhtide ja lastekaitsetöötaja tegevuse uurimiseks.

Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo ütles, et vallavalitsus on kõnelause juhtumi osas alustanud menetlust, kuid ta ei pea õigeks, et vallavalitsus iseennnast kontrollib. "See on volikogu töö," sõnas ta.

Eensoo selgitas, et algselt oli plaan moodustada komisjon viieliikmelisena. Üks liige igast volikogus esindatud erakonnast. Kuna Isamaa teatas, et pole komisjoni tööst huvitatud, siis kuulub komisjoni neli volinikku. "Isamaale jääb uks siiski avatuks ja kui nad soovivad, siis saavad komisjoni tööst osa võtta," kinnitas Eensoo.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles