Linnameeskond noppis magusad võidupunktid

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond
Paide Linnameeskond Foto: Liisi Troska (jalgpall.ee)

Paide Linnameeskond teenis Premium liiga 21. voorus võõrsil magusad võidupunktid, kui reedel peetud raskes kohutmises alistati Siim Lutsu ja Henri Anieri väravatest Tallinna Legion 2:1.

Kadrioru staadionil toimunud vastasseisu avapoolaeg kulges kiiretempoliselt ja lahtiselt, kus ohtlikke võimalusi jagus mõlemale poole. Paide poolt oli kohe terav Ishaku Konda, kes pääses kastis peaga löögile, ent vastaste puurilukk oli jaol, sama võimalus avanes Kondal ka 23. minutil, ent siis tõi Ivans Baturins ristnurka lennanud palli napilt ära.

Oma tahtimise sai Paide kätte 40. minutil. Tee väravani sillutas Deabeas, kes tehes vasakul äärel hea eeltöö, andis palli edasi Andre Frolovile kellest pall põrkas edasi, millele esimesena oli jaol Siim Luts!

Teisel poolajal jätkus sama tempokas mäng. 64. minutil tehti kastis Siim Lutsu vastu viga. 11-meetri karistuslööki asus lööma Henri Anier, kes palli kindlalt küljevõrku toimetas. Legion alla ei vandunud ning kasutades ära meie kaitsjate eksimuse vormistas 79. minutil auvärava.

Väravast indu saanud Legion asus Paide väravat survestama, kuid meie kaitsjatest ja väravavaht Mihkel Aksalust mööda ei pääsetud. Kuigi kohtumise lõpuminutitel oli Paide tugevalt ohustamas Legioni väravat, jäi kolmas tabamus täna siiski löömata.

Peale 21 mängitud vooru tõusis Paide tabelis teisele positsioonile, jäädes 9 punktiga maha liidrist FCI Levadiast ning edestades kolme punktiga liigas neli mängu vähem pidanud FC Florat.

Järgmisel laupäeval, 28. augustil kohtub Paide Linnameeskond koduväljakul FC Kuressaarega. Mäng algab kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles