Aravete perearst võtab vastu uues asukohas

Maarja Ilves
, reporter
Copy

Alates tänasest, 23. augustist on perearst Enn Sultsi praksis Aravete keskkooli vanas osas aadressil Piibe 21/2. Praksis asub Aravete keskkooli uue osa ja Järva valla teeninduskeskuse vahelistes ruumides, sama koridori peal asub ka Aravete raamatukogu.

Esimese tööpäeva lõpus tunnistas Sults, et kõik patsiendid leidsid ta uues kohas üles, kuigi oli ka selgitamist. Lisaks Sultsi kabinetile kuulub perearsti ruumide hulka kollase sisustusega protseduuride kabinet ning beebide vastuvõtuks on samuti kõik valmis.

Jalgsi või rattaga on võimalik perearsti juurde pääseda maja mõlemalt poolt. Mootorsõidukiga pääseb maja taha parklasse Pargi ja Staadioni tänava kaudu. Segadusse võib perearstikeskuse külastajaid ajada tõkkepuu, mis piirab kooli territooriumi ajavahemikel 7.45–15.00 ja sel ajal Coop kaupluse poolt mootorsõidukiga maja juurde ei pääse. On võimalus ka bussijaama poolt siseneda kooli territooriumile, kuid oluline on tähelepanu pöörata ka seal seisvale sissesõidu keelumärgile, mis kehtib tööpäeviti kella 7–15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles