Meistrid selgusid nelja paari hulgast

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa naiste rannavõrkpalli meistrivõistlustel osalenud paarid: (vasakult) Mari Tool ja Siive Kams teine koht, Karin Lassi ja Nele Mangman esikoht, Margit Reinmets ja Piret Reinfeld kolmas koht ning (ees vasakult) Kristin Reinmets ja Kirsi Tamsalu neljas koht.
Järvamaa naiste rannavõrkpalli meistrivõistlustel osalenud paarid: (vasakult) Mari Tool ja Siive Kams teine koht, Karin Lassi ja Nele Mangman esikoht, Margit Reinmets ja Piret Reinfeld kolmas koht ning (ees vasakult) Kristin Reinmets ja Kirsi Tamsalu neljas koht. Foto: Kristo Kivisoo

Eelmisel laupäeval Paide rannaspordikeskuses olnud Järvamaa naiste rannavõrkpalli meistrivõistlustel olid kindlad võitjad Karin Lassi ja Nele Mangman, kes alistasid kõik kolm konkurentsis olnud paari.

Võistlust korraldanud Paide võrkpalliklubi eestvedaja Piret Reinfeld ütles, et nii kurb, kui see ka polnud, tuli tiitlit jahtima ainult neli paari. «Ma ei salgagi, et lootsin enamat. Paar paari rohkem võinuks kindlasti olla, kuid tundus, et noorte julgus välja tulla vedas seekord alt,» lausus ta.

Kui eelmise aastaga võrrelda, oli Reinfeldi ütlust mööda sama vaid üks paar. «Mina ja Margit Reinmets tulime eelmisel suvel teiseks, kuid ülejäänud paarid olid varasemaga võrreldes segi paisatud,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles