Uus õppeaasta tõi kokku Järvamaa haridustöötajad

Maarja Ilves
, reporter
Copy

Täna anti maakonnas hoog sisse algavale 2021/22 õppeaastale. Järvamaa Arenduskeskus ja Järvamaa Omavalitsuste Liit korraldasid Türi Kultuurikeskuses traditsioonilise uue õppeaasta avaseminari, kus osales üle 150 Järvamaa haridustöötaja ja haridusspetsialisti 27 haridusasutusest või teistest haridust toetavatest asutustest.

Seminari avas Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Priit Värk. Seminari eesmärk oli häälestada kõiki haridustöötajaid uueks õppeaastaks, tunnustada eelmise õppeaasta tublisid tegijaid, tutvuda uute kolleegidega ja saada innustatud parimatest praktikatest. Päeva viisid läbi Kaarel Orumägi ja Eesti Noorte Muusikaliteatri näitlejad.

Sellel kevadel kutsusime juba seitsmendat korda kõiki Järvamaa koole ja lasteaedasid oma edulugudest teada andma ja konkursil osalema. Igal koolil on omad edulood, mida teistega jagada. Üle-eestilisele konkursile esitati sellel aastal erinevatest maakondadest kokku 103 lugu. Järvamaad tabas sel aastal edulugude uputus. Oma parimaid praktikaid ja edulugusid olid Järvamaalt nõus jagama 15 kooli ja kolm lasteaeda. Kokku esitati Järvamaa haridusasutustest 29 inspireerivat ja põnevat lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles