Esindusjooks tuleb mitme uuendusega

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Tänavu ei kogune jooksjad põhijooksu starti Paide muusika- ja teatrimaja ette, vaid lähevad rajale Paide linnastaadioni juurest.
Tänavu ei kogune jooksjad põhijooksu starti Paide muusika- ja teatrimaja ette, vaid lähevad rajale Paide linnastaadioni juurest. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel aastal ära jäänud Paide–Türi rahvajooksu korraldav toimkond on kindlalt seda meelt, et tänavune jooks on 26. septembril, kuid kehtivate piirangute taustal on korralduses tulemas siiski olulisi uuendusi.

Paide spordikeskuse juhatuse liige Erich Petrovist ütles, et neist üks olulisimaid on Paide stardikoha viimine linnastaadioni kinnisele alale. «See on terviseameti koroonast tulenev nõue, et ala, kuhu võistlejad kogunevad, peab olema piiratud ja kontrollitavate sissepääsudega. Alale pääseb üksnes vaktsineerimispassi, läbipõdemistõendi või eelmise kolme päeva negatiivse koroonatesti vastusega,» selgitas ta.

Kel selliseid dokumente ette näidata pole, see saab jooksupäeval alates kella 10st nii Paide kui ka Türi staadioni värava juures lasta end koroona suhtes kiirtestida. «Testimist korraldavad selleks väljaõppe saanud OÜ Alre töötajad,» sõnas Petrovits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles