Valimisliit: Türi valla parim kaubamärk on Pipi-Liis Siemann

Järva Teataja
Copy
Türi vallavanem ja eelmistel kohalikel valimistel Järvamaal enim hääli kogunud Pipi-Liis Siemann.
Türi vallavanem ja eelmistel kohalikel valimistel Järvamaal enim hääli kogunud Pipi-Liis Siemann. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Valimisliit Koduvald Türi kinnitas oma valimisprogrammi, kus kesksel kohal on kodulähedane kvaliteetne haridus, noorte ettevõtlikkuse arendamine, vanemluse toetamine ja teenused peredele ning keskkonnahoidlik elulaad.

Sulo Särkineni sõnul on programm küll ambitsioonikas, kuid tubli tööga täidetav. „Neli aastat tagasi Türi Isamaa antud valimislubadused on täidetud. Oleme praeguse uuenenud nimekirjaga seadnud uued eesmärgid, meie meeskonna kogemused ja sihikindlus on tagatiseks nende elluviimisel“.

Samuti asus valimisliit seisukohale, et vallavanema kandidaadi osas üllatusi ei tule. Türi abivallavanema sõnul loodetakse järgmised neli aastat Türi vallavanemana näha Pipi-Liis Siemanni, kes on end tõestanud võimeka juhina nii Türi vallavanemana kui ka Eesti Linnade ja Valdade Liidu aseesimehena. Siemann on omandanud kõrghariduse sotsiaaltöös ja magistrikraadi hariduse juhtimises ning täiendanud end haldusjuhtimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles