Töö erasektoris vahetus õpetajaameti vastu

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Paide Hillar Hanssoo põhikooli õpetajate hulka lisandusid kolme aasta eest Jaagup Lööper ja Kadi Linno.
Paide Hillar Hanssoo põhikooli õpetajate hulka lisandusid kolme aasta eest Jaagup Lööper ja Kadi Linno. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel neljapäeval oli Türi kultuurikeskuses Järvamaa õpetajate õppeaasta avaseminar, kus koolide ja lasteaedade õpetajad ning juhid ammutasid algavaks aastaks inspiratsiooni ja kohtusid pärast pikka suvevaheaega vanade ja uute kolleegidega.

Paide linnavalitsuse hariduse peaspetsialist Enn Lehtpuu ütles, et omavalitsuse haridusasutused võivad homme algavale uuele õppe­aastale julgelt vastu minna, sest nii koolides kui ka lasteaedades on täitmist vajavatele kohtadele sobivad inimesed leitud. Üksnes Roosna-Alliku põhikool otsib veel inglise keele ja muusikaõpetajat. Lehtpuu loodab, et lähiajal leitakse ka need kaks puuduvat õpetajakandidaati.

Avaseminaril loeti ette kõigi nende nimed, kes tänavu maakonna koolides ja lasteaedades õpetamist alustavad või on juba aasta alguses alustanud. Tutvustatute hulgas oli Järvamaale mõnest muust maakonnast tulnuid kui ka neid, kes on varem siin hariduses töötanud, ent vahepeal teises ametis olnud ja nüüd uuesti oma kutsumuse õpetajatöös leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles