Väätsa rannahoone valmib järgmisel kevadel

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Seni on rannavõrkpalli mängijad Väätsal pidanud leppima vaid platsi serva pandud katusealusega. Järgmiseks suveks valmib uus rannahoone.
Seni on rannavõrkpalli mängijad Väätsal pidanud leppima vaid platsi serva pandud katusealusega. Järgmiseks suveks valmib uus rannahoone. Foto: Anne Põder

Suvi sai läbi ja sellega koos ka rannaspordihooaeg. Kahjuks ei saanudki Väätsa liivaväljakutel mängimas käijad sel suvel kasutada sinna mulluse kaasava eelarve raha eest kavandatud rannahoonet, mis esialgse plaani kohaselt pidanuks sel suvel valmima. Nüüd on plaan paigas, et maja ehituseks läheb järgmisel kevadel.

Türi valla majandusosakonna juhataja Urmas Kupp ütles, et sellesse kohta, kuhu rannahoone taheti rajada, ei saanud seda kehtiva detailplaneeringu järgi ehitada. "Seega tuli vallal algatada detailplaneeringu muudatus, kuid see on aeganõudev protsess, mis jõuab lõpule ehk selle aastaga," selgitas ta.

Ehitusliku poole pealt on Kupu sõnul kahe firmaga käed löödud ja lepingud sõlmitud. "Kaasavast eelarvest saadud 25 000 euroga peaks kergmaja ja terass saama ehitatud," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles