Maadlejad selgitasid meistreid

Kuido Saarpuu
Copy
Eesti meistivõistlused maadluses.
Eesti meistivõistlused maadluses. Foto: Maria Kilk

Laupäeval toimusid Märjamaa valla spordihoones Eesti meistrivõistlused kreeka-rooma, vaba- ning naistemaadluses. Kreeka-rooma maadluses oli tegu 100., vabamaadluses 95. ning naistemaadluses 18. Eesti meistrivõistlustega.

Võistlustel osales kokku 114 sportlast klubist 26 klubist, teiste seas ka mitmed Järvamaa Matimeeste maadlejad ning teistesse klubidesse kuuluvad järvalased.

Nii tuli naistemaadluses esimeseks Marta Pajula (-76kg, Tapa SK) ja kolmandaks Eva-Maria Raudsepp (-62kg, Väike-Maarja RSK). Taavi Tikerpalu (MK Juhan) oli vabamaadluses (-79kg) teine ja kreeka-rooma maadluses (-82kg) viies.

Järvamaa Matimeestest oli Brent Bürkland (-65kg) neljas, Karl Lehis (-70kg) viies, Kalvi Arusaar (-79kg) kuues, Alar Peets (-86kg) samuti kuues ja kaaluklassis -97kg Keijo Orgvee neljas ja Kennet Künnarpuu kuues.

 

Võistlustel osales üle aastate kahekordne olümpiamaadleja Ardo Arusaar, kes võitis kreeka-rooma maadluse raskekaalu.

Vabamaadluse kahes kergemas kaalus tulid Eesti meistriteks isa ja poeg Janar ja Jaanek Lips.

Noorte tiitlivõistluste medalistidest tulid Eesti meistriteks Maarja Plaser, Viktoria Vesso, Marta Pajula, Erik Reinbok ja Richard Karelson. Samuti võitis Eesti meistritiitli Helary Mägisalu, kes on täiskasvanute Euroopa meistrivõistluste hõbemedalist.

Võistlustest jäi pisivigastuse tõttu eemale Eesti esimaadleja Epp Mäe, kes valmistub oktoobris toimuvateks maailmameistrivõistlusteks. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles