Türi valla kaasavale eelarvele saab esitada ideid

Kuido Saarpuu
Copy
Teise samba pensioni tagastuse tõttu on selleks aastaks kavandatud füüsilise isiku tulumaksu täitmine 205 protsenti planeeritust suurem.
Teise samba pensioni tagastuse tõttu on selleks aastaks kavandatud füüsilise isiku tulumaksu täitmine 205 protsenti planeeritust suurem. Foto: Arvo Meeks / LEPM

1.-18.septembrini on võimalik esitada ettepanekuid Türi valla kaasavasse eelarvesse. Kaasava eelarve suurus on 50 000 eurot ning rahastatakse vähemalt kahte objekti, mille minimaalne kulu on 5 000 eurot ning maksimaalne kulu 25 000 eurot.

Ettepanekuid oodatakse postiaadressile vallavalitsus@tyri.ee märgusõnaga „kaasav eelarve".

Ajutine vallavalitsuse komisjon, kuhu kuulub vallavolikogu igast alalistest komisjonist kuni 2 liiget ja 2 vallavalitsuse esindajat, analüüsib esitatud ettepanekuid. Analüüsi tulemused avaldatakse hiljemalt 5. oktoobril 2021 valla veebilehel.

Hääletamine toimub 10.-21. oktoobrini 2021 elektrooniliselt Türi valla veebilehe kaudu või Türi Raamatukogu struktuuriüksustes, st Türi linnas, Oisu, Käru ja Väätsa alevikes ning Laupa, Kabala ja Kahala külades asuvates raamatukogudes;

Hääletustulemused selgitatakse välja hiljemalt 3. novembril.

Rohkem infot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles