Järvamaal käis teisel koroonakevadel vilgas amfetamiiniäri (1)

Järva Teataja
Copy
Tartu maakohus mõistis pika katseajaga tingimisi vangistused neljale suures koguses amfetamiini ostnud, müünud ja vahetanud inimesele. Foto on illustratiivne.
Tartu maakohus mõistis pika katseajaga tingimisi vangistused neljale suures koguses amfetamiini ostnud, müünud ja vahetanud inimesele. Foto on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel suvel oli Paide kohtumajas süüdimõistvat otsust kuulamas mees, kes tänavu kevadel tegeles Järvamaal mitmel korral amfetamiiniäriga.

Kuigi korduvalt kriminaalkorras, sh narkokuritegude eest karistatud mees on aega ka veetnud ka vanglamüüride vahel, andis ta 2021. aasta aprillis kahe nädala vältel vähemalt viiel erineval korral väikese koguse amfetamiini teisele inimesele edasi. Amfetamiiniäri jätkus ka mais ja juunis.

3. juunil kella 22.07 peeti mees aga sõiduauto Audi A6 roolist kinni. Paide politseijaoskonnas andis mees endal seljas olnud tagi taskust välja läbipaistva minigripp koti kollast värvi plastiliini taolisega ainega, mille kuivatatud püsimass oli 21,08 grammi ning see sisaldas 1,19 grammi amfetamiini ning lisaks andis asjaosaline välja kollases topsis minigripp koti valget värvi niiske pulbriga, mille kuivatatud püsimass oli 0,29 grammi ja mis sisaldas 0,0064 grammi amfetamiini seega omas ta kokku 1,1964 grammi amfetamiini.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles