Ettevõtlikuid ootavad auhinnad

Järva Teataja
Copy
Järvamaa parimad ettevõtjad Paide raekojas.

Järvamaa parimad ettevõtted 2020

Aasta ettevõte – suurettevõte AS Väätsa Agro. Kandidaadid: OÜ Estonia ja AS Viking Window.

Aasta ettevõte – väikeettevõte OÜ Sakret. Kandidaadid: OÜ Latter NT ja OÜ Truckmaint.

Aasta ettevõte – mikroettevõte OÜ Raka Kogumiskeskus. Kandidaadid: OÜ PILV Production, OÜ WestRoad ja OÜ Paide Vee Tänava Apteek.

Edukas startija Tikupoiss OÜt. Kandidaadid: OÜ Meko Metall ja OÜ Torulux.

Aasta turismitegija Hindreku Turismitalu OÜ. Kandidaadid: Toosikannu OÜ ja Paide teater Vargamäel.

Aasta pereettevõte Taikse Puit OÜ. Kandidaadid: OÜ Aarman Puit ja OÜ Convi Food Sweets.

Aasta talu Jõeääre talu. Kandidaadid: Mäeotsa Hobitalu OÜ ja Põllema-Saare talu.

Tervislik töökoht OÜ Verston Ehitus. Kandidaat: ASi Ensto Ensek Paide tehas.

Ettevõtluse edendaja AS Konesko. Kandidaadid: AS Mäo Invest ja AS Amserv Auto.

Parim kohalik toode ja/või teenus OÜ Convi Food Sweets. Kandidaadid: OÜ Traageldaja ja OÜ Mäo Grill.
Järvamaa parimad ettevõtjad Paide raekojas. Järvamaa parimad ettevõtted 2020 Aasta ettevõte – suurettevõte AS Väätsa Agro. Kandidaadid: OÜ Estonia ja AS Viking Window. Aasta ettevõte – väikeettevõte OÜ Sakret. Kandidaadid: OÜ Latter NT ja OÜ Truckmaint. Aasta ettevõte – mikroettevõte OÜ Raka Kogumiskeskus. Kandidaadid: OÜ PILV Production, OÜ WestRoad ja OÜ Paide Vee Tänava Apteek. Edukas startija Tikupoiss OÜt. Kandidaadid: OÜ Meko Metall ja OÜ Torulux. Aasta turismitegija Hindreku Turismitalu OÜ. Kandidaadid: Toosikannu OÜ ja Paide teater Vargamäel. Aasta pereettevõte Taikse Puit OÜ. Kandidaadid: OÜ Aarman Puit ja OÜ Convi Food Sweets. Aasta talu Jõeääre talu. Kandidaadid: Mäeotsa Hobitalu OÜ ja Põllema-Saare talu. Tervislik töökoht OÜ Verston Ehitus. Kandidaat: ASi Ensto Ensek Paide tehas. Ettevõtluse edendaja AS Konesko. Kandidaadid: AS Mäo Invest ja AS Amserv Auto. Parim kohalik toode ja/või teenus OÜ Convi Food Sweets. Kandidaadid: OÜ Traageldaja ja OÜ Mäo Grill. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Konkurss Järvamaa Ettevõtluse Auhind on kõrgeim maakonnapoolne tunnustus silmapaistvatele ja edumeelsetele ettevõtjatele.

Konkursi eesmärgiks on maakonna ettevõtjate tegevuse väärtustamine ning tänamine panuse eest piirkonna arengusse. Tunnustatakse edukalt tegutsevaid äriühinguid ja silmapaistvaid isikuid, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud meie elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele, investoritele.

SA Järvamaa Arenduskeskuse eestvedamisel ja koostöös toimub tänavune konkurss juubelihõnguliselt - 15. korda. Ajalugu on näidanud, et avalik tunnustus ja tähelepanu on avanud ettevõtetele uusi uksi ning toonud uusi kliente – see on selge signaal konkursi mõjust ja olulisusest.

Sel aastal toimub konkurss 10 kategoorias. Konkurss korraldatakse üks kord aastas ning hindamise aluseks on nominendi 2020. aasta tegevus.

Uuri lisaks siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles