Kultuuritempli avalöök toob korraliku piletisaju

Järva Teataja
Copy
Paide muusika- ja teatrimaja
Paide muusika- ja teatrimaja Foto: Dmitri Kotjuh

Paide muusika- ja teatrimaja uue, arvult 34. hooaja avalöök algab esmaspäeval, 6. septembril suure sooduspiletite kampaaniaga Piletisadu. 

Soodsaid pileteid Paide etendustele, kontsertidele ja teistele sündmustele pakuvad Rakvere Teater, Ugala Teater, Paide Teater, Eesti Interpreetide Liit, Komöödiateater, Must Kast, Haltuurakunst ja PAMT. Paide Teater, mis alustas äsja oma neljandat hooaega, pakub sooduspileteid muusikalavastusele „Carmen“ kõikides esinemispaikades üle Eesti, lisaks uuslavastusele „Lahinguväli“, mis esietendub 7. oktoobril.

34. hooaeg toob Paidesse esinema teiste seas Märt Avandi ja Ivo Linna, Doris Kareva, Helgi Sallo ja Kaire Vilgatsi ning näeme laval nii Indrek Hargla kui ka William Shakespeare`i loomingut. Aasta lõppeb särava aastavahetuspeoga, mille juhatab sisse Queeni muusika.

Lisaks soodsatele piletitele toimuvad hooaja avanädalal PAMTi stuudiote avatud tunnid. Tasuta tutvumistunde teevad muusikastuudio, balletistuudio ja Paide Teatri Stuudio. Koduloolane Tiiu Saarist viib huvilised jalutuskäigule kunstnik Ants Viidalepa jälgedes mööda Paide Pärnu tänavat ning arhitektuuriteadlane Epp Lankots korraldab kuraatorituuri näitusel „Suvila. Puhkamine ja arhitektuur Eestis 20. sajandil”, mis on hetkel üleval Avatud Galeriis. Enne tuuri toimub temaatiline vestlusring, millest võtavad osa Paide suvilapiirkondade elanikud Tiiu Saarist, Margit Udam ja Allan Kaljakin.

Laupäeval, 11. septembril toimub PAMTi väikeses saalis koolialguse pidu lastele – lastedisko ning kinoõhtu.

Piletisadu kestab kuni pühapäevani, 12. septembrini.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles