Kool aitab igas meelepärases tegevuses kunsti leida

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Direktor Anneli Suits tutvustab lastele, mida kõike põnevat saab Paide kunstikoolis õppida. Sama eesmärgiga käisid Paide Hammerbecki põhikooli klassides ka teised kunstikooli õpetajad.
Direktor Anneli Suits tutvustab lastele, mida kõike põnevat saab Paide kunstikoolis õppida. Sama eesmärgiga käisid Paide Hammerbecki põhikooli klassides ka teised kunstikooli õpetajad. Foto: Marko Haug

Paide kunstikool läheb uuele õppeaastale vastu lootusrikkalt, sest nagu üldhariduskoolid, nii loodab ka kunstikool, et õppetööl on võimalik normaalselt kulgeda. Uut ja huvitavat on koolil lastele pakkuda nii kunstiõppes kui ka mitmesugustes huviringides.

Kunstikooli direktor Anneli Suits ütles, et käis eelmisel nädala Paide Hammerbecki põhikoolis kunstikooli tutvustamas. «Ühes klassis palusin tõsta käe nendel lastel, kes ei käi mitte üheski huviringis. Minu suureks üllatuseks tõstis üle poole klassist käed,» lausus ta.

Kui nendest õpilastest kasvõi mõnigi leiaks tee kunstikooli ükskõik kas siis päris kunsti õppima või mõnda huviringi, oleks Suitsu ütlust mööda juba suur samm edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles