Uuest aastast jääb Paide politseijaoskonnata (1)

Tiit Reinberg
Copy
1. jaanaurist ei tööta Margus Toomsalu enam Paide politseijaoskonna juhina, sest seda ametikohta enam ei ole.
1. jaanaurist ei tööta Margus Toomsalu enam Paide politseijaoskonna juhina, sest seda ametikohta enam ei ole. Foto: Dmitri Kotjuh

Möödunud nädalal said Järvamaa omavalitsusjuhid juhuslikult teada, et uuest aastast pole Paides enam politseijaoskonda. Rapla ja Paide politsejaoskond liidetakse ja juht tuleb Raplamaalt. «No mis ma oskan öelda – jama! Keegi oleks võinud sellest muudatusest ka siinseid omavalitsusjuhte teavitada,» olid Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehe Priit Värgi esimesed emotsioonid.

Lääne prefekt Kaido Kõplas selgitas Järva Teatajale, et 2022. aasta 1. jaanuarist alustab Lääne prefektuuris tööd Kesk-Eesti politseijaoskond. «Muudatusega viime seni eraldi seisvate üksustena töötanud Paide ja Rapla jaoskonna ühtse juhtimise alla,» sõnas ta.

Kõplas ütles, et pärast uue jaoskonna loomist jäävad mõlemad politseimajad alles ja tavainimesele midagi ei muutu. Nii Rapla kui ka Paide politseinikud töötavad edaspidigi oma senises majas. «Uue jaoskonna loomine on ajendatud eelkõige vajadusest korrastada juhtimisstruktuuri, kuid lisaks sellele aitab see kaasa töö paindlikumale korralda­misele, sest saame ressurssi paremini planeerida,» selgitas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles