Motokrossis hoidis lippu kõrgel kõige noorem

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Enriko Peilman (poodiumil paremal) sai Tihemetsas küll kolmanda koha, kuid meistrivõistluste kokkuvõttes pälvis ta hõbeda. Rahvuste krossile läheb ta Eestit esindama koos Lucas Leoki (keskel) ja Karl Teesaluga (vasakul).
Enriko Peilman (poodiumil paremal) sai Tihemetsas küll kolmanda koha, kuid meistrivõistluste kokkuvõttes pälvis ta hõbeda. Rahvuste krossile läheb ta Eestit esindama koos Lucas Leoki (keskel) ja Karl Teesaluga (vasakul). Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tihemetsas peetud Eesti motokrossi-meistrivõistluste viimasel etapil selgus hooaja paremus. Järvalastest ainsana võitles poodiumikoha välja kõige noorem krossipoiss Enriko Peilman, kes sai masinaklassis 65cc kaela hõbemedali.

Viimasel etapil tegi paidelane Enriko Peilman mõlemas sõidus kolmanda tulemuse ja oli sellega ka pjedestaali madalaimal astmel. Enriko isa Rene Peilman ütles, et see oli tõeline mudakross, kus oma osa oli ka ebaõnnel. «Enriko kukkus kolm korda ja tundus, et seekord libiseb poodiumikoht sootuks käest. Eriti nutuseks kujunes teine sõit, kus ta hakkas ettepoole sõitma üsna tagant, aga tegi head sõitu ja vedas end kolmandaks välja,» selgitas ta.

Olusid arvestades jäid Peilmanid tulemusega igati rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles