Väärikad pääsevad jälle koolipinki

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Väärikate ülikooli loengud Türi kultuurikeskuses.
Väärikate ülikooli loengud Türi kultuurikeskuses. Foto: Erakogu

Üle pika aja on Järva- ja Raplamaa eakatel võimalus osa saada väärikate ülikooli loengust päriselt saalis istudes, mitte raadio- ega videoloengu vormis.

Väärikate ülikooli eestvedaja Kristina Gudinas ütles, et eelmine hooaeg möödus sedavõrd õnnetult, et päriselus nad kokku ei saanudki. «Seda, kes ja kui palju loenguid netist või raadiost kuulas, ma kahjuks ei tea. Kuulsin siit-sealt, et ega sellega hästi olnud. Kellel polnud kõrvaklappe, et heli arvutist kuulda, kellel ei avanenud ülekandelink ja palju muid muresid tuli ette,» lausus ta.

Gudinas märkis, et nüüd saavad eakad 23. septembril jälle päriselt Türi kultuurikeskuse saalis kokku. Selleks annab neile võimaluse küllalt suur vaktsineeritus eakate seas. «Nii nagu kord ette näeb, kontrollime tulijate vaktsineerimistõendit, koroona läbipõdemise tõendit või värskelt negatiivset koroonatesti tulemust,» selgitas ta. «Kohapeal me kiirtestimise võimalust ei paku ja tulijatel palume natuke varem kohal olla, sest kontroll võtab samuti oma aja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles