Järva kaitseliitased tulid meeskondlikus karikaheitluses teiseks

Urmas Glase
Copy
Kaitseliidu karikavõistlustel läks alavõit Järva maleva eest võistelnud Meelis Kiisale (paremalt) ja ka Kristina Kiisale, keda autasustas karikaga kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi ja spordipealik Margus Purlau.
Kaitseliidu karikavõistlustel läks alavõit Järva maleva eest võistelnud Meelis Kiisale (paremalt) ja ka Kristina Kiisale, keda autasustas karikaga kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi ja spordipealik Margus Purlau. Foto: Elmet Orasson

Eelmisel nädalavahetusel Männiku lasketiirus peetud kaitseliidu karikavõistlustel Eesti laskurliidu karikale üllatasid Järva kaitseliitlased Rapla järel võistkondliku teise kohaga, mis on aegade parima saavutus.

Kahepäevaste karikavõistluste esimesel päeval olid kavas sõjapüssi- ja püstolialad. Kuigi Siret Niinepuu näitas püstolilaskmises alavõiduga kindlat kätt, oli Järva maleva võistkond 923 silmaga tagantpoolt kolmas, kaotades avapäeva liidrile Tallinna malevale 730 punktiga.

Avapäeva tagasihoidlik tulemus ei andnud suurt lootust kõrgete kohtade pärast heidelda, kuid teisel päeval saatis järva­lasi edu, mis parandas võistkonna koha aegade edukaimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles