Linna lähedalt metsast leitud koer vajab üksnes silmatilku

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide linnast Mündi metsast leitud Taadu silmad on haiged ja nägemine häiritud, kuid tema seisundit saab hõlpsalt parandada ja muud midagi tal viga pole. Seega oli inimene viinud metsa surema täies elujõus koera, kes vajanuks raviks ainult silma­tilku.
Paide linnast Mündi metsast leitud Taadu silmad on haiged ja nägemine häiritud, kuid tema seisundit saab hõlpsalt parandada ja muud midagi tal viga pole. Seega oli inimene viinud metsa surema täies elujõus koera, kes vajanuks raviks ainult silma­tilku. Foto: Erakogu

Paari nädala eest muserdas loomasõpru lugu Paide lähedale Mündi metsa jäetud eakast ja pimedast koerast, kes oli sinna viidud koos krõbinate ja veenõuga oma otsa ootama.

Koera esialgu oma hoole alla võtnud MTÜ Paikass vabatahtlik Erko Elmik ütles, et kuigi ta palus meediakanalites korduvalt, et inimesed, kes piltidelt ja videost koera ära tunnevad, annaksid tema omanikest teada, siis on siiani selle koha pealt vaikus.

Elmik eeldas, et koer võidi tuua umbes 50 kilomeetri raadiusest, sest kes see ikka hakkab kaugemalt sellisesse kohta sõitma, kuid sellele väitele pole tulnud mingit kinnitust. «Koer oleks nagu taevast sinna sadanud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles