Väätsa prügilale tuli kuus ostupakkumist

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Väätsa prügila aktsiate ostupakkumised vaatasid läbi Paide ja Türi esindajad Kulno Klein (vasakult), Oliver Raal, Elari Hiis, Marje Pärn ja Priit Värk.
Väätsa prügila aktsiate ostupakkumised vaatasid läbi Paide ja Türi esindajad Kulno Klein (vasakult), Oliver Raal, Elari Hiis, Marje Pärn ja Priit Värk. Foto: Dmitri Kotjuh

Väätsa prügila müüki on Järvamaa omavalitsused arutanud aastaid, kuid nüüd sai esimese vooru pakkumiste avamisega asi tegelikkuseks. Paide linnale ja Türi vallale kuuluv 79,43protsendine aktsiapakk on müügis kahe ja poole miljoni eurose alghinnaga ja selle ostuks avaldas soovi kuus ettevõtet.

Türi abivallavanem Elari Hiis ütles, et koos Paide kolleegidega vaatavad nad esmalt üle, kas pakkumised on allkirjastanud esindusõigusega isik ja kas pakutud on vähemalt alghinda. «Pakkumise tegijad avalikustame järgmise nädala esimeses pooles ja siis saame kinnitada ka need pakkumised, mis kvalifitseerusid teise vooru,» lausus ta.

Hiis väljendas heameelt selle üle, et Väätsa prügila aktsiate müügiga liitus ka Paide linn, mis lubas kahe peale panna müüki atraktiivse enamusosaluse väärt ettevõttes. «Türi vald on olnud aktsiate müügist ammu huvitatud, kuid üksinda oma osalust müüa olnuks raskem,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles