Paides võistleb täna 150 iluvõimlejat

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
«Maribel Trophy» tõi Paidesse üle saja noore iluvõimleja.
«Maribel Trophy» tõi Paidesse üle saja noore iluvõimleja. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna toimub Paide E-Piima spordihallis Maribel Trophy 2021, kuhu on end kirja pannud üle Eesti ligi 150 iluvõimlejat.

Võimlemisvõistluse korraldaja võimlemisklubi Maribel juht Piret Tuiken ütles, et vaatamata keerulisele koroonaajale registreerus võistlejaid igalt poolt Eesti klubidest. "Olin ise ka positiivselt üllatunud, et võistlus nii menukaks osutus," sõnas ta.

Pika võistluspäeva avas Paide abilinnapea Siret Pihelgas ning seejärel esitasid oma etteasteid kõige nooremad võimlejad. Riburada liigutakse läbi päeva vanemate võistlusklassideni kuni õhtuks jõutakse juba noorte ja juunior klassideni välja.

Tuiken ütles, et võistlejaid hindab oma ala parimatest asjatundjatest žürii ning kohalikud ettevõtted hoolitsesid, et lastel ja noortel kulgeks päev maitsvalt ja magusalt.

Kõige enam Maribeli klubi kasvandike on võistlustules õhtul pärast kella 17 kui püünele astuvad noorte ja juunioride klassi osalejad.

Aga spordihalli lubatakse Tuikeni sõnul täisealisi võimlemishuvilisi vaid vabariigi valitsuse kehtestatud korrale vastavalt. "Esitada tuleb koroona vaktsineerimise või läbipõdemise tõend või viimase kahe päeva jooksul tehtud negatiivne test," täpsustas ta.

Kes spordihalli tulla ei saa, saavad otseülekandes võistlust jälgida siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles