Üks säravaimatest abipolitseinikest töötab Järvamaal

Järva Teataja
Copy

Laupäeval kogunes üle 90 abipolitseiniku Järvamaale, Toosikannu puhkekeskusesse värskendamaks politseitöös tarvilikke teadmisi ja oskusi.

Abipolitseinikud osalesid kokku kuues töötoas ning iga töötoa instruktor valis pärast praktilise osa läbimist säravaima osaleja. Järvamaa abipolitseinik Jaanika Kosk osutuks üheks säravaimaks abipolitseinikuks „Esmaabi väljakutsel“ töötoas.

Paide politseijaoskonna patrullitalituse juht Halar Hallimäe selgitas, et Jaanika on abipolitseinik alates 2021. aasta veebruarikuust ning on selle aja jooksul vabatahtlikuna panustanud juba üle 230 tunni. „Kolleegid iseloomustavad Jaanikat üdini positiivse ja teotahtelisena,” tunnustas ta. „Jaanika on ennast proovile pannud nii patrullis, ennetus- kui ka piirkonnatöös ning kõigis väga edukas olnud. Oma pühendumise ning õpihimuga on ta teeninud kolleegidelt välja nõnda suure usalduse, et aeg-ajalt antakse talle juba ülesandeid, mida ta saab iseseisvalt lahendada. Hindame Jaanika panust vabatahtlikuna väga ning meil on tohutult hea meel, et ta on otsustanud kogukonna turvalisusesse panustada läbi abipolitseiniku töö.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles