Linna majandust juhib nüüd mees siseringist

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Mait Grigorjev
Mait Grigorjev Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Septembrist töötab Paide linnavalitsuse majandusosakonna juhatajana varem haldusspetsialistina ametis olnud Mait Grigorjev, kes oli viiest kandidaadist sobivaim mees sellele kohale.

Paide abilinnapea Siret Pihelgas ütles, et juhataja leidmiseks väljakuulutatud konkursile tuli viis sooviavaldust, neist neli kutsusime edasi vestlusele. "Grigorjev oli ainus kandidaat siseringist ehk linnavalitsuse inimestest, kes kandideeris. Ülejäänud soovijad olid väljastpoolt linnavalitsust," täpsustas ta.

Pihelgas ütles, et juhatajat valinud komisjon oli seda meelt, et Grigorjev oli sellele alale kõige asjatundlikum ning sobivam kandidaat. "Kuna ta töötas varem samas osakonnas  haldusspetsialisti ametikohal ja asendas veel järelvalveinspektoriit, tulenes tema juhatajaks saamisest struktuurimuudatus. Me kaotasime need ametikohad eraldiseisvatena ära ning osakonna juhataja võttis enda kanda haldusspetsialisti ülsanded. Eraldi järelvalvespetsialisti linnavalitsuses nüüd pole, vaid uut töötajat otsime ehitus- ja järelvalvepeaspetsialisti kohale," selgita ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles