Neljarealisel maanteel jäi karu BMW-le ette

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
13 aastat tagasi oli Järva Teatajal põhjust kirjutada karust, kes oli jäänud toonase kaitseministri Jaak Aaviksoo auto ette ning leidis avarii tagajärjel oma õnnetu otsa. Temast sai kuulus topis.
13 aastat tagasi oli Järva Teatajal põhjust kirjutada karust, kes oli jäänud toonase kaitseministri Jaak Aaviksoo auto ette ning leidis avarii tagajärjel oma õnnetu otsa. Temast sai kuulus topis. Foto: Tiit Reinberg

Laupäeva varahommikul juhtus Tallinna-Tartu maanteel Lasputre viaduktist paarsada meetrit Tartu poole liiklusõnnetus, kus sõiduauto BMW ette jooksis karu. Kokkupõrke tagajärjel loom hukkus ning sõiduk sai tõsiselt kahjustada.

Õnnetus juhtus Anna jahtkonna jahipiirkonnas. Jahtkonna esimees Hardi Ulla ütles, et neil ei jäänud muud üle kui tunnistada fakti, et õnnetus oli juhtunud ning teelt tuli hukkunud looma korjus ära koristada. "Karu vigastused olid sedavõrd tõsised, et küllap suri ta nendesse üsna koheselt," märkis ta.

Väga räsitud moega oli Ulla hinnagul ka BMW. "Ega ole nalja kui põrkad kokku umbes 160-kilogrammise loomaga," märkis ta. Karu vanuseks arvas Ulla olevat umbes kaks ja pool aastat. Seega polnud tegu ema juurest äsja ära aetud noorkaruga, vaid juba omaette ringi tatsava loomaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles