Kuus volinikku soovivad Sargvere mõisa müügi peatamiseks erakorralist istungit

Urmas Glase
Copy
Osa Paide linnavolinikke algatas Sargvere mõisa müügiotsuste tühistamise, kuid oodatud volikogu istungit nende pärast siiski kokku ei kutsuta.
Osa Paide linnavolinikke algatas Sargvere mõisa müügiotsuste tühistamise, kuid oodatud volikogu istungit nende pärast siiski kokku ei kutsuta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuus Paide linnavolinikku tegid volikogu esimehele Tarmo Aldile ettepaneku juba homseks kokku kutsuda kiireloomuliselt volikogu erakorraline istung, et kuulutada kehtetuks Sargvere mõisa müüki puudutavad volikogu varasemad otsused.

Ettepanekule on andnud allkirja volikogu EKRE nimekirja liikmed Priit Põder ja Andres Põllu ning Isamaa erakonnast Mihhail Feštšin, Andrus Tull, Mart Mikson ja Janis Tikk.

Kohalike omavalitsuste korralduse seaduse järgi kutsub volikogu esimees või tema asendaja volikogu kokku valla- või linnavalitsuse või vähemalt neljandiku volikogu koosseisu ettepanekul nende poolt tõstatatud küsimuste arutamiseks. Istungi toimumise aja määrab volikogu esimees või tema asendaja, arvestades valla või linna põhimääruses sätestatut, kuid mitte hilisemaks kui üks kuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles