Autoralli lõppakordina sõidetakse Saaremaa rallit

Järva Teataja
Copy
Janar Lehtniit ja Paavo Pajuväli.
Janar Lehtniit ja Paavo Pajuväli. Foto: kristo köhler

Autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistluste sarja viimane etapp sõidetakse 8. ja 9. oktoobril legendaarsetel Saaremaa teedel. Tänavu juba 54. korda toimuvale võistlusele registreerus kokku 136 ekipaaži nii Eestist kui ka mujalt maailmast kokku üheksas erinevas võistlusklassis. Kohal on ka hulk Järvamaaga seotud ekipaaži, kusjuures klubi BTR Racing on esindatud üheksa liikmega, olles üks suurimaid osalejate arvuga klubisid Saaremaal.

Stardinimekirjast leiab näiteks võistluspaarid Margus Murakas/Rainis Nagel, Patrick Juhe/Rauno Orupõld, Rainer Paavel/Tiina Ehrbach, David Sultanjants/Siim Oja, Argo Kuutok/Vallo Pleesi, Mihkel Mändla/Kaur Teder ja Janar Lehtniit/Paavo Pajuväli.

Korraldajad annavad teada, et võistlejaid on ees ootamas ajaloo üks pikimaid Saaremaa rallisid, kus kahe võistluspäeva jooksul tuleb rallimeestel ja -naistel läbida kokku 14 kiiruskatset, millest neli on korduvad. Raja pikkuseks on sel aastal planeeritud 513,14 kilomeetrit, millest lisakatsed moodustavad 132,02 kilomeetrit, kusjuures esimesel võistluspäeval toimub võidukihutamine suures osas asfaltkattega teedel.

Saaremaa ralli on autoralli Eesti meistrivõistluste sarja viies etapp klassidele EMV1, EMV5, EMV6, EMV7 ja EMV8; seitsmes etapp klassidele EMV2, EMV3 ja EMV4 ja neljas etapp klassidele EMV9 ja EMV10 (võistkondlik arvestus). (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles