EOK tunnustas sportlikke perekondi

Järva Teataja
Copy
Perekond Aren pälvis eelmisel aastal Järvamaa sportlikuma pere tiitli.
Perekond Aren pälvis eelmisel aastal Järvamaa sportlikuma pere tiitli. Foto: Erakogu

Eesti Olümpiakomitee tunnustas Eestimaa sportlikke perekondi, kelle valisid välja maakondade spordiliidud.

Järvamaalt pälvis suure tunnustuse perekond Aren. Perekond Arenid on heaks näiteks, kuidas ühiselt kogu perega kujundada ühiseid liikumisharrastuse harjumusi. Pereema Mariliis ja pereisa Raido alustasid orienteerumisega 2014. aastal, mil tegid esimesed osalused Järvamaa orienteerumisteisipäevakute sarjas. Juba järgnevatel aastatel olid nad ühed aktiivsemad päevakutel osalejad. Paar aastat hiljem lisandusid orienteerumisradadele ka lapsed Annaliisa ja Karl Märten.

Lisaks huvitub pereisa Raido korvpallist, Annaliisa tegeleb kergejõustikuga. Nende ühistegevus spordiradadel, positiivne ellusuhtumine ja kokkuhoidev pere ning entusiastlik sportlik eluviis on eeskujuks teistelegi.

EOK liikumisharrastuse juht Peeter Lusmägi sõnul tänatakse perekondi, kelle kõik liikmed tegelevad aktiivselt liikumisharrastusega. “Eesti Olümpiakomiteel oli rõõm võõrustada ning tänada kõigi 15 maakonna sportlikumaid peresid Tallinnas. Meie eesmärgiks on, et enamik eestimaalasi tegeleks korrapärase liikumisharrastusega ning meie külalised on oma elustiiliga paljudele eeskujuks. Nende jaoks on liikumine ja sportimine igapäevaelu lahutamatu osa, mis liidab perekonda ning aitab huvitavalt, kasulikult ja kvaliteetselt vaba aega sisustada,” ütles Lusmägi.

Sportlikud pered said koos tunnustusega Eesti Olümpiakomiteelt preemiaks Tallinn International Horse Show piletid koos ööbimisega Hilton Tallinn Park hotellis. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles