Viinaköök ihkab saada Põhjaka restorani naabriks

Urmas Glase
Copy
Ott Tomik sõnab, et talvel, kui restoranis on vaiksem, nad destilleerivad viinaköögis napsu ja suvehooajal müüvad varusid.
Ott Tomik sõnab, et talvel, kui restoranis on vaiksem, nad destilleerivad viinaköögis napsu ja suvehooajal müüvad varusid. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Paide linnavalitsus väljastas projekteerimistingimused Põhjakale restorani lähinaabrusse viinaköögihoone rajamiseks.

Põhjaka Viinaköögi OÜ juhatuse liige ja Põhjaka restorani üks omanikest, Ott Tomik, ütles, et uue tootmishoone ehitus on eesmärk, mille poole 2014. aastal restorani kõrvale asutatud alkohoolseid jooke tootev ettevõte liigub samm-sammult.

«Kui ei unista, ei hakka ka kunagi midagi juhtuma. Kohtusime vahvate arhitektidega, kellega koos hakkas mõte liikuma. Praegu on viinaköögi tootmispool Peetris, aga turunduslikult on parem, kui viinaköök asuks restoraniga kompaktselt ühes kohas,» selgitas Tomik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles