Jaani Arena sai kogukonna toel valgeks

Urmas Glase
Copy
Eilsest on Jaani Arena valgustatud ja valmis kasutamiseks ka pimedal ajal.
Eilsest on Jaani Arena valgustatud ja valmis kasutamiseks ka pimedal ajal. Foto: Erakogu

Järva-Jaani kogukond pani seljad kokku ja korjas paari päevaga raha, mis oli vajalik kevadel valminud multispordiväljaku valgustuse paigaldamiseks. Eile õhtust särab Jaani Arena tuledesäras ning on nüüdsest kasutatav ka pimedal ajal.

Järva Vallavanem Arto Saar hindas multispordiväljakule valgustuse paigaldamist 2021. aasta kogukonnaprojektiks, sest kevadel kaasava eelarve projektina valminud Jaani Arena valgustuse raha andsid valdavalt kohalikud ettevõtted.

"Järva-Jaani kogukond on võimas!" õhkas Saar.

Järva vallavanem Arto Saar tunnistas oma naiivsust, kui arvas, et kaasava eelarve projekti jätkuks, kus 20 000 euro suuruse rahakotiga kaasava eelarve projekt tõukas käima väljaku ehituse, mille eest saadi toetajate abiga 50 000eurone objekt, saab vallalt lisaks elektriliitumisega toetamisele lisaeelarvest 3000 eurot valgustuse paigaldamiseks.

Saare sõnul juhtivad koalitsioonipartnerid seda ettepanekut ei toetanud: "Nii ei jäänudki muud üle kui taaskord pöörduda kogukonna poole ning paluda abi ettevõtjatelt ning sportlastelt endilt. Kahe päevaga oli vajaminev summa koos ja nüüd ongi käes aitajate tänamise hetk," ütles vallavanem. "Oma korraliku õla panid alla kas rahaliselt või muul moel Paistevälja, Kalda Ehitus, Järva-Jaani Auto, Tauer Grupp, MüüriMetal, Amerdag, Mürkal, TB Garage, Kubja Ürt, Eltoreks, Nordtruck, Lentus Ehitus, Järva-Jaani Tuletõrje Selts ja FC Järva-Jaani."

"Nähes kui tihedas kasutuses see plats on ja kui palju rõõmu pakub, loodan, et vallavolikogu tulevased liikmed leiavad selliste platside ehitamiseks eelarvest ka omavahendid ning arendavad muidki juba valminud kaasava eelarve projekte edasi," lootis Saar.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles