Rahaautomaadid vahetusid kaasaegsemate mudelite vastu

Järva Teataja
Copy
Foto: Lugeja foto

Hiljaaegu võisid Paide kesklinnas asuva Swedbanki kontori ukse taga asuvaid sularahaautomaate kasutavad kliendid märgata, et seni seal olnud kaks masinat on uuemate mudelite vastu välja vahetatud ning osaliselt on ka ATMide paigutus muutunud.

„Vahetasime Paides senised Swedbanki sularahaautomaadid (R-ATMid) uuemate mudelite vastu. Sularahaautomaatide võrgustik on oluline osa panga infrastruktuurist. Lisaks sularahatehingutele võimaldavad automaadid teostada ka muid toiminguid, nt teha makseid. Seda võimalust kasutavad aktiivselt meie eakamad kliendid, kes interneti- või mobiilipanka ei kasuta. Automaatide võrgustiku kaasajastamine on meie jaoks sama oluline kui digikanalite arendamine ning teeme seda kogu Baltikumis,” selgitas Swedbanki ATMi projektijuht Jüri Jevdokimov.

Uus automaadimudel on Jevdokimovi selgitusel kasutajasõbralikum ja töökindlam. Uutel automaatidel on puutetundlik ekraan, mis teeb masina kasutamise kliendi jaoks palju mugavamaks. Samuti on masinatel ka klaviatuuri kohal sisseehitatud vari, mis välistab PIN-koodi nägemise kõrvaliste isikute poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles