Munarohkus pani perenaise küpsetama

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Marika Kasemägi valmistub Türi välkturuks terve päev, küpsetades valmis korraliku koguse kooke, pirukaid ja pontšikuid.
Marika Kasemägi valmistub Türi välkturuks terve päev, küpsetades valmis korraliku koguse kooke, pirukaid ja pontšikuid. Foto: Pille Marrandi

«No mis mul muud üle jääb, kui kanad nii usinalt mune toodavad? Kus ma need ikka panen?» ütles Marika Kasemägi ja asus neljapäeval Türi OTTile jälle Brita kooki küpsetama. Tema küpsetiste järele on nõudlust ja püsikundesid ju alt vedada ei tahaks.

Marika Kasemägi (40) tegutseb Manni Köögi nime all juba üle aasta. Paide ja Türi otse tootjalt tarbijale (OTT) välkturgudel kaovad tema kulinaartooted ja küpsetised letilt kiiresti. «Ma ei taha kellelegi kandadele astuda ega konkurentsi pakkuda, teen seda, mis mul hästi välja tuleb ja mida inimesed on harjunud mult ostma,» ütles ta.

Manni Köögi kõige menukam küpsetis ongi Brita kook. «Vahepeal tegin pisarakooki ka, kuid nüüd olen sellega pausi pidanud. Hea müügiartikkel on veel kohupiimapontšikud ja ahjus küpsetatud lihapirukad,» lausus Kasemägi. «Kulinaartoodetest olen vastavalt võimalustele ja aastaajale teinud pasteeti ja sülti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles