Elroni rongides saab näha Norra filmifestivali eriprogrammi

Järva Teataja
Copy
Elroni reisirong Tamsalus.
Elroni reisirong Tamsalus. Foto: Marianne Loorents

Filmifestival “Kino maale 2021” toob Elroni rongidesse eriprogrammi “Rongifilm ehk festival rööbastel”, mille kavas on sel aastal Norra lastefilmid.

Festivail filme saab vaadata viies Elroni Tartu, Narva, Valga, Aegviidu, Koidula ja Viljandi suunal sõitvas rongis.

“Elron on filmifestivali partneriks olnud juba 7 aastat ning Rongifilm on reisijate poolt alati hästi vastu võetud. Kuna rongireisijate seas on ka palju lapsi siis on rõõm tõdeda, et just neile suunatud programmi sai korraldaja meie jaoks kokku panna”, sõnas Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup. Festival rööbastel on rongireisijate jaoks vaatamiseks kuni oktoobrikuu lõpuni.

Tänavu on festivali "Kino maale" fookuses Norra filmikunst, mis jõuab üle terve Eesti. "Tegu on peamiselt maapiirkondadele suunatud filmifestivaliga, mille programme näitavad tasuta mitmekümned kultuuri- ja haridusasutused üle Eesti. Elroni rongides tuleb linastumisele kogu perele mõeldud lühifilmikava, kust põnevat avastamist leiavad nii noored kui eakamad reisijad," sõnas festivali peakorraldaja Indrek Jurtšenko.

Festivali "Kino maale" korraldavad Tapa vallavalitsus, MTÜ Tapa Linna Arengu Selts ja peakorraldajana Indrek Jurtšenko

Filmifestival Kino maale toimub üle Eesti ja kestab kuni 24. oktoobrini. Elroni rongides saab lühifilmikava vaadata kuni 31.10.2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles