Noorkotkad ja kodutütred suunduvad nädalavahetuseks jahilaagrisse

Urmas Glase
Copy
Mullust noortelaagrit külastas Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi.
Mullust noortelaagrit külastas Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi. Foto: Urmas Glase

Täna suunduvad Järva maleva noorkotkad ja kodutütred nädalavahetuseks jahindustraditsioonidele ja -ohutustehnikale keskenduvasse sügislaagrisse.

Kaitseliidu noorteorganisatsionide laagrilistel on võimalus koostöös Järvamaa Jahindusklubi, Koigi ja Imavere jahtkonnaga ning Järva jahilasketiiruga osaleda ühisjahis ja õppida tundma jahirelvi.

Järva Noorte Kotkaste ja Kodutütarde sügislaagri meediapealiku Merilin Sepa sõnul toob teist aastat toimuv koostöölaager jahimeestega noored loodusesse eesmärgiga võimaldada neil õppida paremini tundma loodust ja loomi.

"Olulisteks teemadeks on ühise meeskonnana maastikul liikuda ning ka kuidas loodust hoida. Lisandväärtusena on neil võimalus tundma õppida jahikultuuri ning -eetikat. Jahimehed saavad aga viia sõnumi oma lastele ja lastelastele, et on olemas sellised noorteorganisatsioonid nagu Kodutütred ja Noored Kotkad, kus metsaelu au sees hoitakse," teatas Sepp.

Laagris osalevad Järva maleva 12.-18.aastased noorkotkad ja kodutütred ning külalisnoored, kes soovivad end Järva maleva noorte tegemistega kurssi viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles